Energiereep met Goji bessen en Cacao 35g

Geen toegevoegde suikers*

Energiereep met Goji bessen en Cacao 35g
1.99
*Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode: 20000004
Origin: Italy

Ingredients: Dates*, Raisins*, Goji Berries*(15%), Almonds*, Cashews*, Raw cacao powder*(5%), Raw cacao butter*.
organic CACAO10%

Nutritional Values per 100g:

Calories 423/ 2064KJ, Calories from fat 155, Total fat 17,2g(26%), Trans Fat 0,0g, Saturated Fat 4,8g(24%DV), Cholesterol 0,0g(0%, Sodium 0,2g (8% DV), Total Carbohydrate 53,2g(18%DV), Dietary Fiber 6,5g(26%DV), Sugars 43,0g, Protein 10,5g, Vitamin A 81%DV, Vitamin C 12% DV, Calcium 4% DV, Iron 12%DV